SMED - Sollentuna Södra Scoutkårs medlemsregister
Glömt Lösenord!
Välkommen till beeMem !
Version : 4.3.0
Som KLÖS:are (kårens ledare och funktionärer) kan du redigera dina kontaktuppgifter men även hantera din avdelning, visa kölistan samt se anmälningsläget för aktiviteter som till exempel Valborg eller Granförsäljningen.

Om du inte redan har ett användarkonto och är ledare ber vi dig registrera dig nedan och sedan kontakta konsulenten så att ditt konto får tillräcklig behörighet.

Förälder I SMED kan du som förälder enkelt byta kontaktuppgifter till dig och dina scouter, skriva ut avdelningslistor för de grupper dina barn är med i eller ställa ett barn på kö. Registrera dig nedan, skicka sedan ett mail med ditt och ditt/dina barns namn till info@sollentunasodra.se så kan konsulenten ge ditt konto rätt behörighet.

Bli Scout! Registrera dig nedan, logga in på ditt användarkonto och anmäl ditt/dina barn till vår kö. Vid behov kan du också redigera dina kontaktuppgifter. Glöm inte att ange om Du är intresserad av att bli scoutledare - ställer Du upp som ledare ger vi ditt barn förtur i kön.

För att logga in anger du användarnamn och lösenord i fälten ovan.

Hittar du fel i programmet, eller har du förslag på förbättringar, kontakta thomas@anokha.se.

Om du har glömt ditt lösenord ber vi dig tills vidare kontakta vår konsulent på tel 08-35 01 17 eller mail: info@sollentunasodra.se
Registrera dig!
Developed by Anokha AB (c) 2023